úterý 12. března 2013

Chci vidět (2)

Po dlouhé době další Chci vidět :)))
Představím opět 5 filmů, které bych chtěla vidět.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


posterDům na konci ulice
Obsah: Matka s dcerou se přestěhují do nového města. Sami zjistí, že ve vedlejším domě zabila mladá dívka své rodiče. Dcera se ujme chlapce, který masakr přežil a dozvídá se příběh, který ještě zdaleka nemá konec.
Můj názor: Na tento film se moc těším! Trailer vypadá skvěle, hraje tu má oblíbená herečka (Katiss z Hunger games) a celkově na mě film působí velmi dobře a myslím, že by se mi mohl docela dost líbit :)






-------------------------------------------------------------------------------------------------------



posterDivide
Obsah: New York City, obyčejný den. Ovšem jen do chvíle, kdy je celé město paralyzováno nekonečnou sérií výbuchů. Skupinka několika rozdílných lidí nachází útočiště v suterénu obytného domu, kde byl (zásluhou paranoidního správce) vybudován provizorní protiatomový kryt. Jídla a vody je dostatek, strach, naprostá absence informací a sílící ponorková nemoc si však začínají vybírat svou daň a z bezpečného útočiště se tak velmi brzy stává klaustrofobická past. A venku zatím vyčkává "zlo", které předčí i ty nejhorší představy. Dokážou se naši hrdinové spojit proti společnému nepříteli a přežít?
Můj názor: Tento film plánuju už taky dlouho, i když se nejedná vyloženě o horor. Je to z budoucnosti, taková apokalypsa.. každopádě hraje tu Milo Ventimiglia a to je můj oblíbený herec, takže bych se na film ráda podívala. Počítám s tím, že mě vyděsí k smrti (já tyhle beznadějné budoucnosti špatně snáším :D), ale mohlo by to být dobré.. a děsivé.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Není kam utéct
Obsah: Když se parta mladých horolezců rozhodla zdolat jeden z mohutných skalních masivů, všichni se těšili na náročný výstup, při kterém jejich těla zaplaví pořádná dávka adrenalinu. Nemohli tušit, že je uprostřed hor Skotské vysočiny čeká nerovný souboj. Při přechodu horského hřebene objevili podzemní skrýš a v ní uvězněné malé děvčátko. Osvobozením srbské dívenky z rukou únosců pro všechny začíná děsivé dobrodružství, na které ti, co přežijí strastiplnou cestu zpátky do civilizace, nikdy nezapomenou.
V hlavní roli strhujícího příběhu odehrávajícího se uprostřed překrásné horské scenerie se nám představí Melissa George. Do jedné z dalších rolí obsadil anglický režisér Julian Gilbey populárního českého herce Karla Rodena.Můj názor: Mám moc ráda filmy o horolezcích. Opravdu moc. Viděla jsem Závrať a byla jsem nadšená. Není kam utéct na mě působí trošku podobně jako právě Závrať. K tomu všemu ve filmu hraje i český herec Karel Roden, což je docela zajímavé a super!! Bohužel film jsem v TV prošvihla a nemůžu ho nikde najít.. ale sad se jednou zadaří a a film kouknu. Moc bych chtěla!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

posterHoubičky
Obsah: Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice.
Můj názor: Na film se budu koukat v sobotu (přijede můj milý :-*) a fakt se těším! Podle traileru to působí jako skvělá vyvražďovačka!! Na film jsem hooodně zvědavá.. už aby byla sobota! :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

posterBažina
Obsah: Claire Holloway (Gabrielle Anwar) je mladá vzdělaná autorka řady úspěšných knih pro děti. Její osobní život se však pohádce nepodobá. Claire neustále pronásledují vize násilí a smrti. Ve snaze zbavit se zlých myšlenek dává Claire na radu svého doktora a vydává se na studijní dovolenou. Rozhoduje se pro venkovskou farmu Růžová bažina, jež ale až příliš připomíná dům, který se jí zjevuje v hrůzných snech. Jen chvíli po příjezdu je Claire rozrušena sérií stupňujících se nevysvětlitelných událostí. Ocitá se v děsivém světě ovládaném duchem desetileté dívky – té dívky, kterou Claire viděla již tolikrát ve svých snech. Proto na farmu přijíždí šarmantní a pohledný vydavatel místních novin Noah Pitney (Justin Louis) a specialista na paranormální jevy Hunt (Forest Whitaker nominace na Oscara, 2006), aby jí pomohli najít rozumné vysvětlení podivných událostí. Podaří se jim společně odkrýt temné tajemství vesnice a zbavit Claire jednou provždy bezesných nocí?
Můj názor: Teto film taky plánuju hodně dlouho.. mohla by to být skvělá duchařina!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 komentáře:

  1. Wow, tvůj blog mě zaujal hned na první pohled! :) Já horory miluju! :3 Budu sem chodit často.. Aspoň budu mít nějaké tipy na dívání :)) A mám pro tebe tip na horor.. Zrcadla. Pokud jsi ještě neviděla ;) .. Kdyby něco, jsem z blogu http://fit-healthy-michelle.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo...ty ani neznám:DZkusím!!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Dům na konci ulice vypadá vážně skvěle- od té doby, co jsem viděla HG, se stala Jennifer mou nejoblíbenější herečkou. :D Houbičky jsem viděla... je to masakr :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Ahoj! Předen Ti moc děkuji za komentář, dělá mi to radost :)